; ;

Omtrent

Steven De Saeger - artiesten naam 'Sedas' - is een freelance IT consultant met een passie voor schilderen en tekenen.

Hij houdt ervan om traditionele olieverf schilderijen te maken of om zijn digitale artistieke skills te oefenen met 'Adobe Photoshop' of 'ArtRage'.

Hij woont met zijn lieftallige vrouw 'Geke' in Sint-Niklaas ( een stad in België ) waar hij momenteel een model tekenen cursus volgt aan de locale acadmie.

Online Cursus "How To Become A Better Artist"

Interesse om je (digitale) artistieke vaardigheden te verbeteren en mogelijk naar een volgend niveau te tillen ? Dan adviseer ik je de online engelstalige cursus "How to become a better artist" door Robert Chang.

Deze cursus zal je 'artistiek' leven veranderen ... gegarandeerd. Dat was in ieder geval voor mij en vele medestudenten het geval ...

Niet alleen krijg je een 6 week durende online cursus vol met gedetailleerde kennis en advies maar je krijgt tevens ook een 'levenslange' mentor die je begeleidt wanneer je artistiek advies nodig hebt. 

Kortom ... een echte aanrader.

Details Cursus

Boek - Richard Schmid Alla Prima 2

Richard Schmid is een hedendaagse Amerikaanse traditionele olieverf meester wiens Engelstalig boek - 'Alla Prima 2'  - naar mijn bescheiden mening simpelweg de referentie is omtrent olieverf schilderen voor elke artiest die serieus bezig is met zijn kunst ...

Ik vind dit een zeer inspirerend boek welk op een educatieve, informatieve en zeer gedetailleerde manier elk aspect van olieverf schilderen beschrijft ... en vaak met de nodige humor & bescheiden zelfreflectie.

Dit boek is simpelweg een aanrader.

Details Boek

Rosemary & Co Penselen

Ben je op zoek naar hoog kwalitatieve, handgemaakte penselen ten een eerlijke prijs dan kan ik de excellente producten van 'Rosemary & Co' aanbevelen.

Ik gebruik ze zelf al voor een aantal jaren en deze penselen maken echt wel een verschil in de manier in de algemene kwaliteit van schilderen en de manier van omgaan met de olieverf zelf ... 

 

Bezoek de website
; ;