Blog Sedas

 
 

Een nieuwe start06/03/2017

Een nieuwe start

Met veel plezier kan ik aankondigen dat onze nieuwe website online is !

 

Na een decennium van trouwe dienst was de vorige statische website volledig verouderd - zowel qua ontwerp als in de onderliggende statische HTML technologie. Het toevoegen van nieuwe inhoud was dan ook elke keer een huzarenstukje en eigenlijk niet meer van deze tijd.

 

Daarom was het hoog tijd om de oude site te vervangen door een website met dynamische technologie en ondersteuning voor eenvoudig beheer van de inhoud ... dit kan tegenwoordig gemakkelijk via een 'Content Management Systeem' (CMS) zoals bijvoorbeeld 'Umbraco' - een open-source product wat een geweldig 'CMS' systeem is voor 'ontwikkelaars' ( met volledige vrijheid naar inhoud bepaling & front-end layout) maar tevens ook een grote ledengroep heeft welke uitstekende 'uitbreidingspakketten' leveren die vaak gratis extra 'functionaliteiten' bevatten. Zo'n geweldig pakket is de 'Umazel Starter Kit' van 'DotSee' wat een geweldige starter set geeft om een website zoals deze op te zetten.

 

Met een nieuwe site kwam dan ook gelijk de mogelijkheid om terug te kijken naar de weergegeven kunstwerken ... mijn voorkeuren en vaardigheden zijn in de loop der jaren verder ontwikkeld en geëvolueerd dus niet alles was nog steeds 'representatief'.

Mijn portfolio bevat een bijgewerkte 'selectie' van mijn 'olieverfschilderijen', 'digitale schilderijen', 'houtskooltekening' en 'schetsen'.

 

 

De houtskooltekeningen galerij bevat een overzicht van mijn tekeningen die ik de afgelopen jaren op de academie heb gemaakt. Momenteel zit ik in het 3de jaar model tekenen op de academie te Sint-Niklaas (SASK).

 

Ik hoop dat je van de nieuwe site geniet en ik kijk ernaar uit je hier weer in de toekomst terug te zien om nieuwe werken te ontdekken ...
 

Ik heb al 'plannen' om de galerijen uit te breiden met aanvullende informatie over elk kunstwerk en om de komende maanden nieuwe inhoud toe te voegen.