Blog Sedas

 

Sedas supporteert GRS Crypto-valuta31/01/2018

Sedas supporteert GRS Crypto-valuta

Het tempo van technologische veranderingen neemt voortdurend toe en nieuwe technologieën en concepten ontstaan (en falen) elke dag.

Een van die uitdagende nieuwe concepten zijn de crypto-valuta's en hun onderliggende nieuwe technologie genaamd de blockchain. De crypto-valuta's zullen inderdaad de manier veranderen waarop we met geld omgaan en een diepgaande impact hebben op het financiële systeem zoals we dat vandaag kennen.

Ze zullen echte decentralisatie van ons waardestelsel brengen en zullen de kracht teruggeven aan het individu.

U kan meer informatie terugvinden over crypto-valuta's op volgende WIKI pagina.

De eerste crypto-valuta was 'BitCoin' maar er zijn ondertussen vele anderen beschikbaar.  Eén van de meest interessante alternatieven is 'Groestlcoin' of GRS. 

Van de web site: "Gelanceerd op 22 Maart 2014 met een focus op technologische vooruitgang, is Groestlcoin (GRS) klaar voor SEGWIT en Lightning Network! Groestlcoin is een snelle en veilige munt met een focus op privacy en bijna NUL transactiekosten."

 

 

 

 

U kan alle mogelijke informatie terugvinden op hun website.

 

We geloven echt in deze valuta en hebben een adres waarop we graag donaties ontvangen om onze artistieke inspanningen te ondersteunen.

U kunt de bovenstaande QR-code scannen met uw smartphone om automatisch uw GRS-portemonnee te openen en ons een donatie te sturen. Of u kunt het volgende adres 'FmUkRjfYaFBqEGgEG2EA5bCNxDGtU4ucaX' direct in uw portefeuillesoftware gebruiken.

 

 

Ik kijk uit naar de toekomst en de veranderingen die voor ons liggen ...