Blog Sedas

 
 
 

Spannend nieuws over onze website updates juli 201726/07/2017

Website Update July 2017

We zijn ondertussen weeral midden in de zomer van Juli 2017.  Het is tijd voor nieuws omtrent de vele aanpassingen aan de website !

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het uitbreiden van onze website met vele nieuwe functionaliteiten.  

Sommige uitbreidingen zijn vooral onderliggend en zijn niet direct zichtbaar voor de surfer. Vaak zijn het voorbereidende aanpassingen voor toekomstig geplande functionaliteiten die wel zichtbaar zullen zijn. 

 

Eén van de meest zichtbare nieuwe spannende functies is de gedetailleerde informatie voor elk kunstwerk.  Hiervoor is heel wat voorbereidend werk uitgevoerd zoals de mogelijkheid tot het opslaan van al deze informatie, het ontwerpen van de detail pagina's en het integreren van links in de bestaande pagina's.


Elk kunstwerk heeft nu zijn eigen pagina met veel detail informatie zoals de gebruikte materialen, achtergrondinformatie, extra foto's, enz.  

 

 

Deze detail pagina's hebben allemaal hun eigen unieke URL zodat ze direct bereikbaar zijn via zoekopdrachten en ook gemakkelijk kunnen gedeeld worden op sociale media.

De detail pagina's kunnen bereikt worden vanuit de portfolio views via het 'vergrootglas' icoon in de rechter beneden hoek.

 

 

 

Voor de meeste werken is al heel wat informatie beschikbaar en deze zal nog verder uitgebreid worden in de komende maanden.

 

Verder zijn bijna alle bestaande pagina's nog verder aangepast met nieuwe inhoud en verbeterd ontwerp.

 

Ook de integratie met sociale media en nieuwsbrief tools zijn geoptimaliseerd.

 

En we zijn absoluut nog niet klaar. We hebben al heel wat nieuwe functionaliteit op onze planning staan.

Maar uiteraard willen we ook nog af en toe eens bezig zijn met het maken van kunst. Want dat is natuurlijk waar het echt om draait.

 

Met zomerse artistieke groeten.